top of page

Over Kari

Ik hou van kleur. Kleur in de natuur, in huis, in karakters n in kleding. Daarom besloot ik van mijn passie voor kleur mijn werk te maken. Sinds 2009 ben ik dan ook gecertificeerd imageconsultant. Ik geef graag advies welke kleur en stijl van kleding en make-up goed bij je past en je daarom ook goed staat. Daarvoor gebruik ik het bekende en beproefde systeem van Colour Me Beautiful. Ik geniet er iedere keer weer van als iemand stralend en tevreden de deur uitgaat!
 

Jaren geleden was mijn leven erg vol en hectisch. Zeker met vier opgroeiende kinderen. Het feit dat ik heel veel dingen leuk vind, perfectionistisch ben en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heb, maakte het voor mij niet altijd makkelijk. Regelmatig moest ik op zoek naar een nieuw evenwicht. Mijn zoektocht begon in 2008 met een innerlijke reis bij Enneagram Nederland, waar ik mijn enneagram type ontdekte. Dit heeft mij enorm veel inzicht in mijzelf gegeven en mij ruimte en vrijheid gebracht om anderen beter te begrijpen en me te ontwikkelen. De mogelijkheden van (het werken met ) het enneagram en mijn interesse in mensen hebben er toe geleid dat ik gecertificeerd enneagram coach en trainer ben geworden.

 

Graag luister ik naar jou en de vragen die je bezig houden. Begeleid ik jou je type te ontdekken en coach ik je hoe ermee om te gaan. Je te ontwikkelen, inzichten te verwerven, balans te vinden in je leven!

Kari logo def.png
Kleur en Stijladvies

REFERENTIES

Afgelopen week zijn we in de watten gelegd door Kari de Wilde; wat een feest om alle kleuren van de regenboog samen in de spiegel te bekijken en te zien wat kleuren met je persoonlijke uitstraling doen. Welke kleur versterkt je en welke juist niet? En in welke situatie staat nou wat? Ook nog eens advies gekregen over tinten make-up. Het was een hele gezellige dag met een hoop eye-openers en advies waar we de komende 30 jaar mee vooruit kunnen. Een absolute aanrader dus! Dankjewel lieve Kari voor alle goede zorgen!

- Renee Zuurendonk en Elsemieke Sprangers

Referenties kleur
Enneagram type interview en coaching

REFERENTIES

Onderdeel van Kari's werk als EnneaProces Coach & Counselor is het type interview: hierin krijgen cliënten in korte tijd op zeer diepgaand niveau inzicht in zichzelf. Puzzelstukjes (ook uit een ver verleden) kunnen dan ineens op z'n plek vallen. De helderheid die dat brengt kan verrassend zijn. Mensen ervaren een type interview met Kari als zowel waardevol als compassievol. Als EnneaProces Coach & Counselor begeleidt Kari anderen in hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Kari is oprecht en intrinsiek geïnteresseerd in mensen, heeft compassie en kent de systematiek van het Enneagram als geen ander. Ik kan haar van harte aanbevelen!

- Jeanette Van Stijn , Best-selling enneagram author, international teacher/trainer and coach. Director Enneagram Nederland & Enneagram Europe.

Referenties Balans
bottom of page