Kari logo def.png
 • 01

  Het Enneagram is een model dat 9 persoonlijkheidsstructuren onderscheidt en beschrijft. Dit noemen we ‘ typen’ . Dit kun je zien als 9 verschillende brillen waardoor naar dezelfde werkelijkheid wordt gekeken. Vaak als mensen het niet eens zijn, kijken ze door een andere bril en zien daardoor ook echt iets anders.

   

  Het is niet zo dat er slechts negen type mensen zijn. We zijn allemaal uniek, maar opvallend is dat er bepaalde overeenkomstige mechanismen zijn van waaruit mensen denken, voelen en handelen. Het helpt als je een gebruiksaanwijzing hebt om handiger met jezelf en anderen te kunnen omgaan. Het Enneagram kun je zien als zo’n gebruiksaanwijzing. Het Enneagram is een methode voor zelfobservatie, zelfreflectie en zelfmanagement. Een krachtig hulpmiddel voor groei.

   

  Als je je type ontdekt, krijgt je meer begrip voor de omstandigheden en de kwesties waarmee je geconfronteerd wordt. Het kan je helpen om te ontdekken hoe je positieve veranderingen in je leven kunt aanbrengen en in de omgang met anderen.

  Enneagram

 • 02

  Ben je nieuwsgierig geworden naar welk type jij hebt? Bij die zoektocht help ik je graag met een type interview. Een type interview is een diagnostisch vraaggesprek, waarin ik je help te ontdekken welk enneagram type jij dominant hebt. Het type interview is meestal een waardevol en inzicht gevend gesprek waarin zelfobservatie en zelfreflectie wordt geprikkeld, gestimuleerd en getraind; food for thought...

   

  Type interview duurt ongeveer 90 min. Kosten € 155,- (particulieren incl btw, bedrijven excl btw)

  Type interview

 • 03

  We maken kennis en bespreken wat de aanleiding is dat je coaching wenst. Ik vertel je meer over mijzelf, de methode van het enneagram, hoe een enneagram coachtingstraject eruit ziet en wat het je kan brengen. Naar aanleiding van dit gesprek bepaal je of je door wilt gaan met een coachingstraject. Als dat zo is stuur ik je een voorstel met een stappenplan en de kosten.

  Intake gesprek

Benieuwd naar welk type jij hebt?

 
 
 

Contact

KLEUR EN BALANS

Kari de Wilde

P.J. Lomanplein 1

1405 BJ Bussum

MOB: 06 55 16 32 18

ABONNEER OP ONZE

NIEUWSBRIEF 

 • Facebook
 • Instagram
 • Linkedin

© Alle rechten voorbehouden 2013 - KLEUR EN BALANS - KVK: 57532052 - BTW-id: NL001190255B70

 • Facebook
 • Black Instagram Icon
 • Linkedin